més de 75 anys oferint-vos el millor servei

JORDI RULL S.A. és una empresa dedicada a la distribució de materials per la construcció i la decoració, especialitzada en paviments i revestiments ceràmics, parquets, banys i cuines. Treballem amb les millors marques del mercat i seguim les últimes tendències del sector.

Empresa amb esperit i filosofia familiar, ubicada a Reus, es remunta a l’any 1955. Iniciant la seva activitat com a magatzem de materials per a la construcció, no és fins el 1988 que construim les nostres instal·lacions actuals.

El nostre creixement s’ha vist recolzat per marques punteres al mercat, per l’ampliació dels nostres serveis, creació de la nostra exposició permanent, zona de ferreteria, etc.

Actualment posem a la vostra disposició un equip humà de 15 profesionals experimentats al sector i 6.000 m2 d’instal·lacions, que engloben magatzem, exposició, botiga, ferreteria i oficines. Tot pensat per oferir el millor servei de la nostra provincia al sector de la construcció, cuina, bany, ceràmica i parquets, amb les millors firmes existents.

Un espai ampli, modern i actual on el client pot escollir tots els acabats finals de l’obra, creant espais personalitzats, còmodes i funcionals.

Sense perdre la filosofia que ens acompanya des de sempre, apostant pel tracte i servei personalitzat a cadascun dels nostres clients, trevallem dia a dia amb el desig de ser una empresa moderna i a l’avantguarda del sector. Casa nostra és casa teva.